Jaa

Päälentonäytöksen johtaja Perttu Karivalo sai kansainvälisen tunnustuksen loistavasta työstään

Julkaistu 6.3.2017

Euroopan lentonäytösjärjestäjien ja -esiintyjien kattojärjestö European Airshow Council (EAC) palkitsi Perttu Karivalon pitkäjänteisestä ja ansiokkaasta työstä ilmailunäytöksien järjestäjänä ja kehittäjänä.

Cahairman’s Award on erikoispalkinto, joka myönnetään henkilölle, joka on ansiokkaasti kehittänyt lentonäytöksiä. Palkintoa ei jaeta automaattisesti joka vuosi.

- Minulle tämä tunnustus merkitsee todella paljon. Tämä on uskomattoman hieno kiitos ja arvostus niistä lukemattomista työtunneista, joita olen tehnyt näytösten eteen. Olemme selkeästi tehneet lentonäytöstiimilläni oikeita asioita, sanoo Karivalo.

Karivalon ura lentonäytösten järjestäjänä alkoi Ilmailuliiton vuoden 1997 päälentonäytöksestä Veli-Matti Heinijoen oikeana kätenä. Tämän jälkeen Karivalo koulutti ja kehitti itseään sekä Suomessa että ulkomailla. Ensimmäisen päälentonäytöksensä hän johti Tampereella vuonna 2010.

Tulevan kesän Seinäjoki International Airshow on seitsemäs liiton päälentonäytös, jonka Karivalo johtaa.

Suomen Ilmailuliitto onnittelee Karivaloa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Perttu Karivalo saatuaan EAC:n Chairman Awards palkinnon Maltalla 3.3.2017 EAC:n konferenssissa. Kuva: Eric Coeckelberghs / Aviation Photocrew

European Airshow Council 

Seinäjoki International Airshow 

 

 

Tapahtumat

Kilpailut ja lajitapahtumat

Suomen Ilmailuliitto | Puhelinvaihde: +358 9 3509 340 | Email sil(ät)ilmailuliitto.fi
Postiosoite: Helsinki-Malmin lentoasema | FI-00700 Helsinki |  www.ilmailu.fi